Benieuwd naar wat Huggie hoops eigenlijk zijn en waarom ze zo populair zijn? Wij leggen het je uit!

Wat zijn huggie oorbellen?

Huggie oorbellen, of huggies, zijn kleine oorbellen met een nauwsluitende pasvorm rondom de oorlel. Ze worden vaak gedragen in een tweede of derde gaatje naast andere oorbellen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon één huggie hoop in je eerste gaatje te dragen als je houdt van een rustige stijl. Een van de grootste voordelen van deze kleine oorringen is de handige klik-sluitingen die het je erg gemakkelijk maken om de oorbellen snel in en uit te doen. 

Waarom zijn huggie hoops zo populair?

Huggie hoops zijn super populair omdat ze schattig zijn qua grootte en je ze makkelijk kunt combineren met andere oorbellen, van verschillende formaten. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende designs, van eenvoudige ontwerpen, tot huggies met feestelijke steentjes. Dit maakt ze geschikt voor allerlei gelegenheden. Je kunt ze daarom ook altijd en overal naartoe dragen!

Hoe combineer je huggie hoops met andere accessoires?

Hou jij ervan om verschillende accessoires met elkaar te combineren tot een leuke set? Combineer jouw huggie hoops dan met grotere ringen of een earcuff voor een unieke stijl, of kies er bijvoorbeeld voor om huggies te combineren met een feestelijke stud, voor een stoer effect. 

Wanneer zijn huggie hoops misschien niet geschikt voor jou?

Hoewel huggie hoops geweldig zijn, passen ze niet bij iedereen. Als het gaatje in je oor ver van de rand af zit, kan het zijn dat je de huggie hoop niet goed dicht krijgt. Dit komt doordat ze best klein zijn en strak om je oor moeten zitten. Om er zeker van te zijn dat je huggie hoops perfect passen, is het een goed idee om de afstand van je gaatje tot aan de rand van je oorlel te meten. Je kunt ook een paar oorbellen die je al hebt en goed passen meten en vervolgens bepalen hoeveel kleiner je nieuwe huggies moeten zijn. Op deze manier kies je zeker weten de juiste maat zodat ze comfortabel zitten!

Zijn Huggie hoops een leuk cadeau?

Zoek je een cadeau dat echt altijd goed is? Denk dan eens aan huggie hoops! Perfect voor je moeder, je zus, of die ene vriendin die altijd voor je klaarstaat. Deze oorbellen zijn niet alleen een super cute om te zien, maar ook nog eens heel praktisch door de handige klik-sluiting. Dus geen gedoe meer in de ochtendrush, maar snel in en snel uit – ideaal! Ze komen in allerlei stijlen, van goud tot zilver en alles daartussenin, dus er is altijd wel een paar dat helemaal past bij de persoonlijke stijl van jouw bestie.

Waar zijn Huggie hoops van gemaakt?

Huggie hoops zijn er in allerlei stijlen en materialen. Bij Roca de Piña hebben we huggies gemaakt van rhodiumplated, goldplated en rosé verguld zilver. Sommige huggie oorbellen zijn voorzien van zirkonium steentjes, in pavé design. Pavé is een ontwerp waarbij kleine steentjes heel dicht naast elkaar op het sieraad worden gezet, zodat het oppervlak eruitziet alsof het compleet bedekt is met glinstering. Super feestelijk dus en het geeft een luxe uitstraling. Perfect voor een beetje dagelijkse sparkle, toch?

Huggie Hoops online kopen

Bij Roca de Piña vind je de leukste collectie Huggie Hoops! We hebben feestelijke items, stoere kleine oorringen en huggie hoops met bedels. Bekijk nu onze collectie!

Shop nu!

✓ Gratis verzending NL vanaf €55,-
✓ Pakketje past door de brievenbus
✓ Webwinkelkeurmerk 
✓ ★★★★★ Beoordeeld