Procedure klachten
Wanneer u klachten heeft over onze producten of service dan vinden wij dat erg spijtig en zouden we graag met u in contact komen hierover. In het geval van een klacht kunt u contact opnemen met Roca de Piña. Wij zullen ons best doen om tot een passende oplossing te komen voor het probleem en onze klantenservice zal contact met u opnemen om u te informeren over de mogelijkheden. Indien u niet tevreden bent met de voorgestelde oplossing is het mogelijk om een ​​schriftelijke klacht in te dienen. Wij adviseren u om Roca de Piña op de hoogte te stellen van uw klacht, door een e-mail te sturen naar info@rocadepina.com .
Binnen 14 dagen zullen wij op uw klacht reageren. Mochten we tijdens ons contact niet gezamenlijk tot een oplossing komen, dan kunt u zich wenden tot WebwinkelKeur om te bemiddelen in dit geschil via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil .
Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 (http://ec.europa.eu/odr).


Feedback
Indien u feedback wilt geven over onze producten of service, dan staan wij daar altijd voor open. We willen immers zorg dragen voor een prettige klantervaring. Uw feedback kunt u naar ons mailen via info@rocadepina.com .