Retourneren / bedenktijd (herroepingsrecht)
Soms kan het voorkomen dat u uw bestelling wilt retourneren. Mogelijk omdat u de verkeerde maat heeft besteld, omdat het product niet is wat u ervan had verwacht, of om een ​​andere reden. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de
website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via
info@rocadepina.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


U kunt het pakket zelf opsturen met de koeriersdienst van uw voorkeur (de verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening), of wij kunnen u een retourlabel sturen. De kosten van een retourlabel worden verrekend met uw terugbetaling. Gelieve het product – indien mogelijk - terug te sturen in de originele verpakking.

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Roca de Piña zal het product crediteren via dezelfde betaalmethode die bij de aankoop is gebruikt, binnen 14 dagen nadat we de retourbestelling hebben ontvangen. Hou er rekening mee dat de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling zijn uitgesloten van het terug te betalen bedrag, tenzij u de volledige bestelling retourneert. In dat geval zal Roca de Piña ook de verzendkosten van de aankoop vergoeden.

Late of ontbrekende terugbetalingen
Als u na bericht van ons over terugbetaling nog geen betaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening, of neem contact op met uw creditcardmaatschappij; het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u dit allemaal heeft gedaan en u de terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@rocadepina.com.

Vervanging van producten
We vervangen producten alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u een defect of beschadigd product wil ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail via info@rocadepina.com . Voor de procedure, zie ‘Garantiebeleid’.

Ons bedrijfsadres:
Roca de Pina
Melissekade 74
3544CT Utrecht
Nederland