Het festivalseizoen 2024 komt er weer aan en dat betekent één ding: het is tijd om jouw look te upgraden met de allerleukste accessoires! Heb je al nagedacht over je outfit? Maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte finishing touches voor elke festival outfit. Lees verder over festival trends voor 2024 en ontdek hoe je kunt schitteren met de top 3 trendy sieraden van onze boetiek.


Trends in Festival sieraden voor 2024 
Dit jaar zien we een mix van oude en nieuwe trends op de festivalweides. Van vintage geïnspireerde stukken tot moderne, minimalistische designs, alles is mogelijk. En natuurlijk, comfort is koning! Niemand wil last hebben van zware oorbellen na een paar uur dansen. Bij onze boetiek vind je niet alleen sieraden die trendy zijn, maar ook comfortabel genoeg om de hele dag (en nacht) te dragen.


Top 3 Festival accessoires
Laat je inspireren door onze bestsellers die jouw festival look naar een hoger niveau zullen tillen. Hier zijn onze top drie must-haves voor dit festivalseizoen:

Plek 3. Coin Ketting en Armband set
Begin met een classic set die nooit uit de mode gaat. Onze Coin ketting en bijpassende armband zijn verkrijgbaar in goldplated en rhodium plated 925 sterling zilver, met cute muntjes die lekker meebewegen op het ritme van de muziek. Deze set is niet alleen een prachtige aanvulling op elke boho-chic outfit, maar ook ongelooflijk veelzijdig en geschikt voor al je kleurrijke outfits.

Plek 2. Carina Festi Hoops
Geef jouw outfit extra kleur met de Carina Festi Hoops, gemaakt van een metalen basis met glaskralen in twist design. Perfect voor wie houdt van een beetje extra flair en wat extra kleur wil toevoegen aan een basic outfit. De Carina Hoops zijn licht van gewicht, wat ze ideaal maakt om de hele dag te dragen.

Plek 1. Sofia Hoops 
Op nummer één staan onze Sofia Hoops, warme, classy hoops met kleurrijke steentjes of parels. Deze oorbellen zijn de definitie van festival fashion en zijn ontworpen om elke look een vleugje glamour te geven en wat extra kleur! De Sofia hoops zijn gemaakt van goldplated of rhodiumplated 925 sterling zilver, en hebben gekleurde steentjes, gemaakt van o.a. spinel steen, maansteen, amazoniet, toermalijn en amethist. Kies de hoops die perfect bij jouw outfit en festival mood passen. De Sofia hoops wegen bijna niets en zijn super comfortabel om het hele festival te dragen!

 

 

Hoe kies je de perfecte sieraden voor een festival?
Bij het kiezen van festival sieraden is het belangrijk om items te selecteren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Met onze top 3  lichtgewicht festival accessoires ben je zeker van een mooie look!

Bekijk snel onze Festival Collectie pagina en shop jouw favoriete items! Deel jouw festival ervaringen met accessoires, en tag ons op social media! Zo kunnen we het festival seizoen heerlijk met je meevieren! Have fun, Festival lover!