Hey you!☀️
Heerlijk hè, lekker in de zon chillen, zwemmen en vakantie vieren. En vergeet natuurlijk je favoriete sieraden niet! Je gave armbandjes, stoere kettingen... ze maken je outfit helemaal af, ook als je aan het zwembad zit!

Maar hoe zorg je nou dat je sieraden mooi blijven?

 • RVS sieraden
  Onze sieraden van roestvrij staal  kun je gewoon omhouden tijdens het chillen of sporten, want ze kunnen tegen een stootje én water. Maar pas op met chloor in zwembaden en zeep, daar kunnen ze dof van worden. ‍Beter doe je ze af voordat je gaat zwemmen of douchen. Hou je ze toch aan? Spoel ze dan erna af met gewoon water.

 • Goldplated en rhodiumplated accessoires
  Je kan rustig relaxen met een boekje in gras of aan het zwembad met je goldplated sieraden. Ga je zwemmen? Dan kun je ze beter af doen. Vergulde sieraden hou je het mooist als ze niet te veel in aanraking komen met water, omdat ze zo hun gouden laag - de gold plating- het best behouden.

Accessoires onderhoud: 5 tips!

 • Breng parfum en lotions ruim voor het dragen van je sieraden aan
 • Doe je sieraden of voordat je gaat douchen, zwemmen of naar de gym gaat
 • Draag je sieraden niet tijdens het slapen, om te voorkomen dat je sieraden in de knoop raken of breken
 • Gebruik een zachte doek om de gold/rhodium plated sieraden voorzichtig op te poetsen. Voorkom hard wrijven. Zit er hardnekkig vuil op? Gebruik dan een sopje met milde zeep en een zachte tandenborstel. Spoel ze daarna goed af en droog ze helemaal
 • Bewaar (vergulde) zilveren sieraden op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht, om oxidatie en verkleuring te voorkomen

Door goed voor je sieraden te zorgen, gaan ze veel langer mee. En dat betekent dat jij er extra lang van kan genieten! Dus draag je favoriete sieraden, rock je zomer outfit en geniet van de zon!