Wil jij jouw vader in het zonnetje zetten? Verras hem met een stoere armband!

Vaderdag is dé dag om te laten zien wat jouw vader voor je betekent. Of het nou je biologische vader is, stiefvader, adoptievader of gewoon een vaderfiguur, hij staat altijd voor je klaar en leert jou dingen die niemand anders je vertelt. 

De dag om om even stil te staan bij onze rolmodellen komt er weer aan, en hoe leuk zou het zijn als je hem een stoer cadeau kunt geven als bedankje voor alles wat hij voor jou doet. Wat dacht je van een gave mannen armband? Origineel én betekenisvol! In onze webshop vind je een heleboel mooie exemplaren, speciaal gemaakt voor de moderne papa. We hebben armbanden in roestvrij staal, leer en natuursteen, in allerlei kleuren, van gevlochten armbanden tot armbanden met enkel en dubbel koord! Jij kent de outfits van je vader het beste, dus je weet vast wat bij hem in de smaak valt! 

Om je aankoop nóg leuker te maken, hebben we een speciale actie! Van 13 tot en met 15 juni 2023 krijg je maar liefst 20% korting op de hele mannencollectie. Gebruik hiervoor de code "FATHER23" bij het afrekenen. Mooi cadeautje toch?

 Kijk snel op onze webshop en scoor het perfecte vaderdagcadeau!