Je zoekt naar gouden sieraden die niet hun glans verliezen na een paar keer dragen. Bij Roca de Piña weten we hoe frustrerend het is wanneer je favoriete accessoires dof worden of hun kleur verliezen. Daarom zijn we hier om je te helpen met een oplossing: Gold filled sieraden.❤️
Deze sieraden behouden hun prachtige uitstraling en verkleuren niet. In deze blog vertellen we je waarom gold filled sieraden een slimme keuze zijn en welke voordelen ze bieden.

Gold filled betekenis 

Gold filled sieraden zijn gemaakt door een dikke laag goud mechanisch te binden aan een basismetaal zoals brass. Dit zorgt voor een duurzame en lang houdbare afwerking. De sieraden bestaan uit 5% echt goud en zijn hypoallergeen. Gold filled sieraden verkleuren niet en je kunt ermee douchen en zwemmen

Gold filled vs gold plated sieraden

Goldplated sieraden hebben een relatief dunne laag goud die kan slijten, afhankelijk van jouw sieradencare. We raden daarom aan: niet zwemmen met gold plated sieraden, of vergulde sieraden. Goldplated zilveren sieraden gaan lange tijd mee, als je er goed voor zorgt, en dat betekent niet douchen of zwemmen. Met goldfilled sieraden kan dit wel! De goldfilled sieraden hebben een dikke laag goud om het basismetaal en het goud van gold filled sieraden blijft zelfs na jaren dragen behouden mooi!

Gold Filled vs Waterproof Stalen Sieraden

Laten we eerlijk zijn, de gouden kleur van stalen sieraden is gewoon niet te vergelijken met echt goud. Terwijl waterproof stainless steel sieraden bekend staan om hun duurzaamheid, waterbestendigheid en hypoallergene eigenschappen, missen ze de rijke, warme glans die je alleen krijgt bij waterproof gold filled sieraden. Roestvrij staal heeft vaak een veel donkerdere en doffere tint die simpelweg niet dezelfde luxe uitstraling heeft. Met gold filled sieraden krijg je de schitterende, echte goudkleur en kun je lange tijd van je sieraden genieten. Het zijn dus waterproof betaalbare gouden sieraden!

4 Voordelen van gold filled sieraden

 1. Duurzaamheid: Gold filled sieraden, zoals gold filled armbanden en gold filled oorbellen, zijn bestand tegen slijtage en gaan bij goede verzorging jarenlang mee. 
 2. Waterproof: Gold filled sieraden zijn waterbestendig. 
 3. Hypoallergeen: Veel gold filled sieraden zijn nikkelvrij en hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.
 4. Betaalbaarheid: Hoewel gold filled sieraden iets duurder zijn dan vergulde sieraden, zijn ze veel goedkoper dan massief gouden sieraden en bieden ze een vergelijkbare luxe uitstraling.

 

   Waterproof sieraden goud: Gold filled sieraden 💦 

   Goldfilled sieraden zijn waterproof. Waterproof gouden sieraden zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen water, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik en activiteiten zoals zwemmen of douchen. Deze sieraden zijn gemaakt om niet te verkleuren of te roesten. Goldfilled accessoires, zoals gold filled oorbellen goud of een gold filled armband kun je overal naartoe dragen! Strand sieraden waterproof goud zijn de beste sieraden voor op vakantie, en met gold filled accessoires ben je helemaal ready!

   6 typen goldfilled gouden sieraden waterproof

   1. Goldfilled Waterproof oorbellen goud: Deze gold filled oorbellen zijn perfect voor dagelijks gebruik en blijven mooi, zelfs na veelvuldige blootstelling aan water.
   2. Goldfilled waterproof ear cuff goud: Met een goldfilled earcuff ga je op iedere zomerse gelegenheid voor een stralende earparty! 
   3. Goldfilled waterproof ketting goud: Met gold filled kettingen straal  je op iedere poolparty.
   4. Goldfilled waterproof armband: Gold filled armbanden draag je op iedere zomerse bestemming, met vertrouwen, zonder dat je gouden accessoires verkleuren.
   5. Goldfilled waterproof ring goud: Zelfs bij regelmatig handen wassen, wil je niet dat je ringen verkleuren. Met golfd filled gouden ringen hoef je je geen zorgen te maken!
   6. Goldfilled waterproof enkelbandje goud: Leuk voor op het strand is het waterbestendige gouden enkelbandje

   Wil je dus een warme, luxe uitstraling en sieraden die niet verkleuren, dan kies je voor waterbestendige gouden sieraden!  Maak jouw zomeroutfit compleet met goldfilled sieraden van hoge kwaliteit! 👙 

   Tips voor het onderhouden van je waterproof gold filled sieraden 

   Om ervoor te zorgen dat je sieraden hun glans behouden, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Wat kun je nu doen om goed voor je waterproof accessoires te zorgen?

   4 Tips voor het onderhouden van je waterproof sieraden ♥️

   1. Vermijd contact met chemische stoffen zoals parfum of haarlak.
   2. Spoel je sieraden even af met gewoon water, nadat je ermee hebt gezwommen
   3. Reinig je sieraden regelmatig met een zachte doek om vuil en olie te verwijderen.
   4. Bewaar je sieraden op een droge plaats.

    Welke waterproof sieraden kopen? 🛍️

    Je hebt nu best wat gelezen over waterproof gouden sieraden. We begrijpen dat je niet wil dat je sieraden (op vakantie) verkleuren en dat je een goede aankoop wil doen! Je wil immers lang van je nieuwe favoriete accessoires genieten! Wij hebben voor jou de oplossing! Ontdek onze goldfilled Allure Collectie, met goldfilled sieraden, die niet verkleuren en jarenlang mee gaan! De gold filled sieraden 18k goud bevatten 5% goud, wat betekent dat de sieraden een warme, luxe uitstraling hebben. Wil je goldfilled oorbellen kopen, een gold filled ketting met hanger of een trendy goldfilled armband kopen? Met de trendy waterproof sieraden van de Allure Collectie ben je helemaal ready to go! Have fun shopping! 💖🛒

    Shop nu