Moederdag cadeau

Je moeder verdient natuurlijk het hele jaar door verwennerij, maar Moederdag is hét moment om eens flink uit te pakken. Als dank voor al die keren dat ze er voor je was, of gewoon omdat je dol op haar bent. Een goede reden heb je eigenlijk niet eens nodig om je moeder of allerliefste moederfiguur eens goed in het zonnetje te zetten, maar op Moederdag staan we extra stil bij wat onze moeders allemaal voor ons doen! Trakteer haar op een heerlijk ontbijtje in bed, een zelfgemaakte verrassing of kies voor een bijzonder cadeau dat helemaal bij haar past!


Sieraden voor Moederdag

How about some jewelry? Altijd leuk om sieraden te geven, toch? Maak kennis met onze 2024 Moederdag Collectie! Deze collectie is zorgvuldig door ons samengesteld om alle geweldige moeders te verrassen - van je (bonus)mama, tot aanstaande moeders, tot vrouwen die een kindje hebben verloren en zij die graag moeder willen worden. Wij begrijpen dat moeder zijn een niet altijd een gemakkelijke rol is, maar ook een die gevuld is met vreugde en liefde. We hebben aan elk type moeder gedacht in onze collectie, of je moeder nu houdt van subtiel en elegant, of juist van opvallend en uniek. We’ve got you! Ook zijn de sieraden nikkelvrij waardoor ze geschikt zijn voor moeders met een gevoelige huid.

 

Top 5 sieradencadeaus Moederdag 2024

Je kunt natuurlijk direct onze Moederdag Collectie bezoeken, maar heb je eerst wat inspiratie nodig, lees dan vooral verder! 

1. Parel Oorbellen - classy, modern 
Kies voor parel oorbellen die zowel in verguld als in zilver verkrijgbaar zijn. Deze halve hoepeloorbellen met een chique zoetwaterparel zijn perfect te combineren met een bijpassende parelarmband. Parels zijn niet alleen tijdloos; ze zijn nu weer helemaal in de mode!

2. Lizzie Oorbellen - Subtiel met wat sparkle
Voor een moeder die houdt van een beetje sparkle, zijn de Lizzie oorbellen helemaal top! Deze kleine oorringen zijn beschikbaar in zowel verguld zilver als rhodiumplated 925 sterling zilver en hebben een charmante bedel met zirkonia kristal. 

3. Mana Kai Ring -  Liefde voor de oceaan
Is jouw moeder gek op zee & strand? Dan is de Mana Kai ring , verkrijgbaar in 18k verguld en gerhodineerd 925 sterling zilver, met donkerblauwe oceaankleurige zirkonia steen de perfecte keuze. Als je moeder houdt van verfijnde accessoires met wat kleur, dan hoort deze ring echt bij haar.

4. Rose Quartz Sieraden Set - Classy in pink
Als je moeder een fan is van rosé- kleurige sieraden, overweeg dan de Rose Quartz oorbellen en ketting. De sieraden zijn gemaakt van 18k rosé- verguld 925 sterling zilver met een zachtroze rozenkwarts steen.

5. Dharia Earcuff - Trendy met wat sparkle
Voor de trendy moeders is er de Dharia earcuff, verkrijgbaar in 18k verguld en gerodineerd 925 sterling zilver, met kleine zirkonia steentjes. Een earcuff is een oorsieraad dat aan de rand van het oor wordt gedragen zonder dat er een gaatje voor nodig is. Je moeder kan de earcuff zo om haar oor schuiven! 

Moederdag 2024

Met deze sieraden maak je van Moederdag 2024 een onvergetelijke dag. Elk sieraad heeft zijn eigen stijl, net zoals elke moeder uniek is. Welke van deze prachtige sieraden je ook kiest, je maakt gegarandeerd een warm gevoel bij haar los. In onze Moederdag Collectie vind je nog meer accessoires, dus neem lekker een kijkje!
Heb je jouw favorieten al gespot? Wacht dan niet te lang! 12 Mei is dé dag om jouw moeder, of moederfiguur in het zonnetje te zetten. Bestel vandaag nog jouw accessoires, en ontvang je cadeautje op tijd. We wensen je vast een hele fijne moederdag toe!